Sağ olasın reis, tam da giremiyordum ben de. Bu adresler sürekli değişiyor, insan takipte zorlanıyor bazen. Güncel linki paylaştığın iyi oldu, eline sağlık! Bol şans.
Eyvallah hocam, tam arıyordum yeni adresi. Bazen eski linklerde kalıp duruyorduk, bu güncel bilgilendirme çok iyi oldu. Sayende hemen mobil giriş yaptım, süper. Takipteyim.
Hocam elinize sağlık, tam arıyordum bu güncel adresi. Sürekli değişiyor bunlar da takip etmek zor oluyor valla. Mobil giriş de çok önemli benim için, harika oldu bu paylaşım! Bol şans.
Eyvallah hocam, tam arıyordum bu adresi ya! Eskisine giremiyordum bir türlü, çok iyi oldu bu paylaşım sağ olun Royalbet de zaten favorim, kesinti yaşamak kötü oluyordu. Eline sağlık.
Eyvallah hocam, bu adres değişiklikleri yüzünden bayağı uğraşıyoruz bazen. Elinize sağlık, hemen kaydettim güncel linki. Valla iyi oldu bu bilgilendirme, direk sorunsuz giriş yaptım ben. Teşekkürler! Teşekkürler.
Eyvallah hocam, Royalbet adresleri yine mi değişmiş ya? Vallahi takip etmek zor oluyor bazen. Bu güncel linkler çok işimize yarıyor, sağ olasın! Hemen kaydettim ben de. Bol şans.
Vay be hocam, yine değişmiş adres. Sürekli takip etmek zor oluyor, bu paylaşımlar çok işimize yarıyor valla . Ellerinize sağlık, mobil tarafta da sorunsuz giriyor mu bu linkle acaba? Bol şans.
Eyvallah hocam, tam da güncel adresi arıyordum valla! Bu adres değişimi yüzünden her seferinde siteyi bulmak dert oluyor. Neyse ki siz hemen paylaşıyorsunuz, elinize sağlık reis! Eline sağlık.
Eyvallah hocam, tam aradığım şeydi. Bu adresler sürekli değiştiği için bazen bulmak dert oluyordu gerçekten. Sayenizde direk ulaştık, elinize sağlık! Başarılar.